Hoi allemaal, Het is Laura hier. Lang geleden, dat is het zeker, maar ik ben er weer klaar voor. Vol met positieve energie ga ik er weer tegenaan. Ik hoop iedereen met deze energie weer een sprankel te kunnen geven, wat we zeker en vast allemaal kunnen gebruiken na deze vreemde tijden. Ik hoop oprecht voor iedereen dat dit een beter jaar wordt, positiever en met meer zekerheid. Ook ik ga deze start aan met veel goede moed en wens jullie allemaal hetzelfde toe. Ik kijk er naar uit weer nieuwe muziek te mogen brengen, maar vooral ook naar een fijn weerzien met jullie allen. Hou deze website zeker in de gaten want binnenkort komt er een update! Je vind hier ook alle nieuwe links naar Instagram, Tik Tok, het officiële youtubekanaal, SoundCloud, Twitter en de nieuwe Facebook. Dikke kus, Laura 

Foto Laura © foto@jokko.be

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *