Optreden en meet and greet

Op 13 mei 2022 geeft Laura een optreden om 14u in technisch atheneum Halle, Kluisstraat 1,1500 Halle. Na het optreden volgt er een meet and greet met Laura. Dit optreden kadert binnen het wereldfestival ‘Global village’, georganiseerd door de eindejaars leerlingen van de school. De opbrengst van het festival is ten voordele van de leerlingen hun buitenlandse reis. Naast het optreden van Laura kan je er ook genieten van eten en drankjes op de wereldmarkt. De leerlingen hebben heel wat lekkers gemaakt uit de Belgische -en wereldkeuken. Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de buurt van de school (twee uur gratis met parkeerschijf). De school bevindt zich op twee minuten wandelafstand van trein- en busstation Halle.

Foto Laura © foto@jokko.be

Foto Laura © foto@jokko.be

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *